SUNSHADE
Akciós alumínium redőny, műanyag redőny

Alumínium redőny és műanyag redőny motorizálás

A redőnyök motorizálásával egyszerre kényelmet és magasabb biztonságot is elérünk. A redőny motorok piacán is egyre több redőnymotor forgalmazó vállakozás van jelen, így a redőnymotorok árai manapság már szinte mindenki számára elérhetővé teszi a redőny motorizálását. Lehetőség van kapcsolós és távirányítós vezérlésű motorok beépítésére. Redőnymotorokat már meglévő redőnyökbe utólag is betudunk építeni.

Kényelem:

A redőny motorizálásával megszűnik az állandó kézzel történő felhúzás, leengedés. Egy gombnyomásra ezt a redőnymotor elvégzi Ön helyett. A motoros redőnyöket működés közben a kívánt magasságban bármikor megállíthatja, így szabályozva a beáramló fényt. Lehetőség van a redőnymotorok automatikus működtetésére is. Ilyen esetben egy előre beállított program szerinti időpontokban automatikusan működésbe lép  redőnymotor. Automatikus működést szabályozhatjuk fényérzékelővel is, így a fényerősséghez tudjuk igazítani a redőnyök működését. Redőnymotoroknál típustól függően akadályérzékelésre is van lehetőség. Ha kívűlről a redőny útjába kerül bármilyen tárgy azt a redőnymotor érzékeli. Érzékeléskor a redőnymotor működése leáll, így nem tesz kárt a további működéssel a redőnyben.További lehetőséként a motoros redőny működését akár intelligens házközponti vezérlővel is működtethetjük. Ebben az esetben a működtetéshez elég lehet egy mobiltelefonra feltelepített alkalmazás is.

Biztonság:

A motoros redőnyöket minden esetben feltolásgátlóval szereljük. A redőnymotor a feltolásgátlóra gyakorolt nyomatékkal szinte mozdíthatatlanná teszi a redőnyünket. Így megnehezítve az alkalmi tolvajok dolgát, akik nagy zajjal járó rongálás nélkül nem tudják a redőnyőket feltolni, eltávolítani.

Általában redőnymotort alumínium redőnybe építünk be, de lehetőség van műanyag redőnybe történő beépítésre is.

Vissza az Aktuális alumínium redőny és műanyag redőny akciók oldalra

2011 - Minden jog fenntartva www.sunshade.hu | honlapkészítés - XLS.HU