SUNSHADE
alumínium redőny, akciós alumínium redőny

Mire számíthat ha az alumínium redőny vásárlása mellett dönt

Az alumínium redőny rendszerekkel a tökéletes fényzárásnak köszönhetően védjük otthonunkat a felmelegedéstől, berendezési tárgyainkat az erős napsugárzás kártékony hatásaitól, nyílászáróinkat az időjárás viszontagságaitól. Az alumínium redőnyök PU habkitöltésű léceknek köszönhetően a külső zajok bejutását is lecsökkenthetjük, így a pihenés zavartalanná válhat. Az alumínium redőny leengedett állapotban légrést képez a redőny és a nyílászáró között, ami energiatakaréskosságot eredményez. Egy épület nyílászáróin keresztüli hőveszteség elérheti a 20-22%-ot is. Ezt egy jól megválasztott alumínium redőnnyel akár 4-5%-ra is lecsökkenthetjük. Az alumínium redőnyök széles szín választéka,külső tokrendszerének választható formavilága könnyedén illeszkedik a legmodernebb épület homlokzatához is, így nem rontjuk egy alumínium redőnnyel a homlokzat megjelenését.

Roller shutter systems

Betörésvédelem

Az alumínium redőny nem biztonságtechnikai berendezés, de nagyban megnehezíti a nem kívánatos látogatók bejutását. Az alumínium redőnyöket felszerelehetjük különböző feltolás elleni védelemmel, ami tovább nehezíti a bejutást.

Roller shutter systems

Napsugárzás elleni védelem

Kényelmes hűvöst biztosít az alumínium redőny forró napokon. Védi otthonunkat a napsugárzástól, így bútoraink, berendezési tárgyaink élettartamát is növelni tudjuk.

Roller shutter systems

Időjárás viszontagságai elleni védelem

Védi nyílászáróinkat az időjárás viszontagságaitól, legyen erős szél, jégeső, vihar. Biztosak lehetünk benne, hogy az alumínium redőny megfelelő biztonságot nyújt ezekkel szemben.

Roller shutter systems

Energiatakarékosság

A leengedett alumínium redőny légrést képez a nyílászáró és a redőny között. A légrésnek köszönhetően kiváló szigetelőhatás érhető el. Ezért nyári forróságban hűvősen, téli nagy hidegben melegen tudjuk tartani lakásunkat kevesebb energiát használva. Egy jól megválasztott alumínium redőnnyel akár 20% energiát is megtakaríthatunk.

Roller shutter systems

Zajvédelem

Az alumínium redőnnyel csökkenthetjük az otthonunkba,irodánkba a külső zajok bejutását. Így kényelmesebbé tehetjük a pihenést vagy a munkát.

Roller shutter systems

Belátás elleni védelem

Komfortos érzést ad, mert biztosak lehetünk benne, hogy idegenek nem látnak be otthonunkba.

 Alumínium redőnylécek, redőnytokok hengereléssel készülnek, de lehetőség van erősebb, extrudált elemek beépítésére is. Az alkatrészek alapanyaga kiváló minőségű ötvözetből készül a legmagasabb minőségi előírásnak megfelelően. A felületek kezelése magas kopásállóságú többrétegű bevonattal történik, ami ellenáll az időjárás hatásainak és védelmet biztosít a karcolódások ellen.

Alumínium redőny felütkezelésének alapvető tulajdonságai:

  • Magas ellenálló képesség a kopásoknak és karcolásoknak
  • A bevonat ellenáll az UV sugárzásnak és a hőmérséklet változásoknak
  • Ellenáll az oldószerek, gyengébb maró hatású szerek káros hatásainak
  • Fényes, sima felületet biztosít, ami hosszú évek után is megőrzi eredeti fényét

A minőségi alkatrészek, kiegészítők lehetővé teszik, hogy az alumínium redőny rendszerünk tökéletesen és hosszú időn keresztül problémamentesen tudjon funkcionálni.

 

Vissza az Aktuális alumínium redőny és műanyag redőny akciók oldalra

2011 - Minden jog fenntartva www.sunshade.hu | honlapkészítés - XLS.HU