SUNSHADE
Akciós alumínium redőny, műanyag redőny

Akciós alumínium redőny, műanyag redőny megrendeléshez szükséges információk:Árajánlatkérés:

Árajánlatot redőnyökre kérhet telefonon, vagy emailen keresztül. Ajánlatkérésnél munkatársunknak kérjük megadni a nyílászárók méreteit, illetve a kiválasztott redőny típusát. Munkatársunk a kapott adatok alapján elkészíti a redőny ajánlatot és emailen keresztül elküldi a megadott címre. Amennyiben nem rendelkezik internet elérhetőséggel, akkor munkatársunk telefonon visszahívja és egyeztetik a redőnyök árait.

Helyszíni felmérés:

A kapott redőny ajánlatot amennyiben szeretné megrendelni, ahhoz helyszíni felmérés szükséges. A helyszíni redőny felmérés időpontjára rugalmasan tudunk időpontot adni. Az felmérések általában munkanapokon végezzük sötétedés előtti időpontokban. Sötétedés utáni időpontokban nem áll módunkban felmérést végezni. Amennyiben a helyszíni felméréskor változás keletkezik a már megadott redőny méretekhez képest, abban az esetben készítünk egy új pontos redőny árajánlatot.

Szerződéskötés:

A megrendeléshez minden esetben készítünk megbízási szerződést. A szerződés tartalmazza a kivitelező és a megrendelő adatait, megrendelt termékeket, a fizetési ütemezést. A redőnyök megrendelésének tényleges időpontja a szerződés aláíásának és a redőny gyártási előleg kifizetésének napja.

Redőny gyártási előleg:


A megrendeléshez előleg fizetése szükséges. Az előleg összege általában az árajánlat szerinti végösszeg 40%-a. Az előleget szerződéskötéskor kérjük készpénzben munkatársunk részére átadni. Amennyiben az előleg kifizetése banki utalással történik, úgy a megrendelés tényleges időpontja az összeg számlánkon való jóváírásának napja.

Redőny gyártás:

A megrendelt redőnyök gyártási ideje mennyiségtől és redőny típustól függően 3-10 munkanap. A redőnyök legyártásának elkészültével munkatársunk telefonon értesíti a megrendelőt, és időpontot egyeztet a redőnyök felszerelésére.

Redőny felszerelés:

A redőnyök felszerelését az egyeztetett időpontban végezzük. Ez az időpont általában munkanapokon 8-15 között választható. Fontos, hogy mennyiségtől és redőnytípustól függően olyan időpontot tudunk egyeztetni, hogy a redőnyök felszerelése, a munka átadása még sötétedés előtt befejezésre tudjon kerülni.

Felszerelt redőnyök átadása:

A felszerelt redőnyöket munkatársunk egyenként átadja a megbízónak. Átadáskor egyenként kipróbálásra kerülnek a redőnyök és munkatársunk elmondja a helyes müködtetésre vonatkozó tudnivalókat.

Elszámolás:

A felszerelt redőnyök átadását követően kerülhet sor az elszámolásra. Az elszámoláskor a szerződésben meghatározott összeget kérjük munkatársunk részére átadni. Munkatársunk a fizetést követően átadja a megbízó részére a redőnyök garancia jegyét, illetve a szükséges dokumentumokat.

 

Vissza az Aktuális alumínium redőny és műanyag redőny akciók oldalra


2011 - Minden jog fenntartva www.sunshade.hu | honlapkészítés - XLS.HU