SUNSHADE
Akciós alumínium redőny, műanyag redőny

Amiben biztos lehet ha az általunk gyártott redőnyöket választja...

-Biztos lehet abban, hogy a legjobb ár/érték arányú terméket kapja, legyen szó alumínium redőnyről vagy műanyag redőnyről. Erről hivatalos minőségi tanusítványt adunk a garanciajegy mellé.

-Biztos lehet abban, hogy hibátlan redőnyt fog kapni, mivel saját gyártásban készülnek a redőnyök. Karcos, sérült redőnyléc, hibás vagy selejt alkatrészek nem kerülhetnek beépítésre.

-Biztos lehet abban, hogy szakszerű segítségek kap a redőny kiválasztásában.

-Biztos lehet abban, hogy nem célunk a megrendelőinknek olyan terméket értékesíteni amire nincs szüksége, így szerezve nagyobb bevételt. Azt kapja, ami Önnek a legoptimálisabb árnyékolási megoldás.

-Biztos lehet abban, hogy a megrendelt redőnyök műszaki paraméterei megegyeznek a megadott műszaki tartalommal, nem megtévesztésben részesülnek.

-Biztos lehet abban, hogy a redőnyök méretei minden esetben megegyeznek az ajánlatban megadott redőny méretekkel. Ezt akár a beépítéskor ellenőrízhetik megrendelőink.

-Biztos lehet abban, hogy a kivitelezésre megbeszélt időpontban munkatársaink elvégzik a megrendelt redőnyök beépítését. Amennyiben a megbeszélt időpontot bármi okból módosítani szükséges, abban az esetben legalább 24 órával korábban értesítjük a megrendelőinket.

-Biztos lehet abban, hogy csak tökéletesen elvégzett munkát adunk át. Nem 100%-os kivitelezésnél nem adjuk át a munkát, hiba kijavítást, hiánypótlást követően kerülhet sor az elszámolásra.

-Biztos lehet abban, hogy minden általunk gyártott redőnyre garanciát vállalunk. Erről a Nemzeti Fogyosztóvédelmi Hatóság által meghatározott követelményeknek megfelelő garanciajegyet adunk a megrendelt termékekről.

-Biztos lehet abban, hogy meghibásodás esetén a garanciát érvényesíteni tudja, bejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kijavítjuk a meghibásodott terméket.

Vissza az Aktuális alumínium redőny és műanyag redőny akciók oldalra 

2011 - Minden jog fenntartva www.sunshade.hu | honlapkészítés - XLS.HU