SUNSHADE
Minőségi redőny

Ragaszkodunk a legjobb minőséghez!

Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, a vevőink teljes megelégedettsége szükséges. Ezért garantáljuk, hogy kimagasló minőségű és hosszú élettartamú redőnyöket adunk át megrendelőink részére. Kiváló minőségű alapanyagokból dolgozunk folyamatos minőségellenőrzés mellett. A mennyiségi termelés helyett a minőségi gyártást helyeztük előtérbe.

Nem ritka a jó minőségű redőny a magyar piacon. Jó néhány gyártó készít kiváló minőségű termékeket, de legtöbb esetben ezek a termékek viszonteladókhoz kerülnek. A gyártó hiába készíti a legjobb minőséget, ha viszonteladói a beépítésnél nem a legtökéletesebb munkát végzik. A gyártók nem tudják ellenőrízni minden viszonteladójuk kivitelezésének minőségét, ezért a jó minőségben gyártott termékből is könnyen lehet egy rossz termék.

Hogy az ilyen jellegű minőségromlást elkerüljük csak végfelhasználóknak értékesítjük termékeinket, amiket folyamatos minőségellenőrzés mellett, állandó munkatársaink építenek be megrendelőinknek. Így tudjuk garantálni azt, hogy éveken keresztül megelégedéssel használhassák termékeinket.

A beszállítóinkat nem az alapanyag beszerzési ára alapján választjuk, hanem a legjobb ár/érték arány szerint. Hiába olcsó az alapanyag ha a minőségi elvárásainknak nem felel meg. De a jó minőségű alapanyagból sem törvényszerű, hogy csak jó minőségű termék gyártható, ezért a gyártás közben is folyamatos a minőségellenőrzés.

 

Vissza az Aktuális alumínium redőny és műanyag redőny akciók oldalra

2011 - Minden jog fenntartva www.sunshade.hu | honlapkészítés - XLS.HU